Menu

Jadłospis przygotowany na zimową półkolonię piłkarską Akademii GKS Dopiewo

PONIEDZIAŁEK: Makaron spaghetti bolognese + napar z mięty

WTOREK: Klops mielony z ziemniakami puree i buraczkami + woda

ŚRODA: Spaghetti carbonara + napar z rumianku

CZWARTEK: De volaille z ziemniakami i marchewką z groszkiem + napar z lipy

PIĄTEK: Naleśnik z serkiem waniliowym i czekoladą + herbata z owoców leśnych


Wszystkie posiłki są przygotowywane „na świeżo” w dniu zaplanowanym na spożywanie przez uczestników półkolonii.
Zastrzegamy sobie prawo do ewentualnych zmian w menu, związanych z logistyką dostarczenia świeżych produktów.

do góry więcej wersja klasyczna
Wiadomości (utwórz nową)
Brak nieprzeczytanych wiadomości
Shoutbox
Dołącz do rozmowy ?